Ονειρεύεστε μια θεματική βάπτιση, ένα παραμυθένιο σκηνικό ή ακόμα και μια πιο μοντέρνα βάπτιση; Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις πιο όμορφες, αλλά επίσης και αν το θέλετε, πιο ανατρεπτικές ιδέες για την μοναδική βάπτιση του παιδιού σας. Από το σετ βάπτισης έως τον στολισμό βάπτισης, δημιουργούμε με τα ίδια υλικά και χρώματα για ένα chic καλόγουστο αποτέλεσμα.

Διακόσμηση & Ανθοστολισμός Βάπτισης

Επιλέξτε το στυλ βάπτισης που ταιριάζει σε σας και στο παιδί σας, αλλά φυσικά μην διστάσετε να μας δώσετε και ένα άλλο ίσως πιο «ανατρεπτικό» αλλά συνάμα δικό σας στυλ και εμπιστευθείτε μας. Η δημιουργικότητα, το μεράκι και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει θα σας ανταμείψουν με υπέροχες εικόνες που θα θυμάστε για πάντα εσείς και καλεσμένοι σας.

Η γέννηση ενός παιδιού αποτελεί ό,τι ομορφότερο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι. Επομένως, η οργάνωση βάφτισης είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο συγκινητικές στιγμές. Αναλαμβάνουμε να προσδώσουμε σε αυτές τις στιγμές τη λάμψη και τη μαγεία που επιθυμείτε με βάση τις δικές σας προτιμήσεις.

Αφεθείτε στην εμπείρια των 25 χρόνων μας στην οργάνωση βαφτίσεων και αφήστε μας να σας καθοδηγήσουμε !

 

 

 

 

Ήρθε στον κόσμο το μωρό σας!
Η βάφτιση του πρέπει να είναι μοναδική!